Tillsammans tar vi ansvar för ett godare samhälle

Random State är platsen för dig som vill göra skillnad. Vi levandegör en plattform för att stötta ideella föreningar. För dem är en av de största intäktskällorna just lotterier, som varje år drar in många miljarder till dessa ändamål. Coolt va!

Mysigaste kontoret mitt i centrum

Random State ligger i extravaganta och inspirerande lokaler, mitt i Göteborg. Här finns ytor för alla möjliga möten, häng och fikapauser. Vi ser det som ett levande drivhus för goda idéer. Allt för att du ska kunna arbeta på det sätt som passar dig. Med det sagt är vi inte rädda för att jobba på distans och gör det ofta, men vi arbetar alltid tätt tillsammans i en tajt organisation, utan hierarkier. Hos oss har du en möjlighet att påverka det dagliga arbetet och hur vi bäst når våra milstolpar.

Tjänster

Du ska trivas

För oss är det viktigt att du trivs på jobbet och vi vill ge dig de bästa förutsättningarna för det, på alla plan. Förutom en unik arbetsmiljö, skarpa kollegor och banbrytande projekt, väntar ett gediget förmånspaket på dig.

Om Random State

Random State är ett techföretag som inte finansieras med riskkapital, utan genom våra projekt, både på kort och lång sikt. Vi har kontrakt med flera av Sveriges ledande lotterier och hjälper också helt nya lotterieraktörer med spännande, unika koncept. Välkommen till ett helt unikt företag som förändrar spelreglerna för lotterier, spelutveckling, certifiering, licensiering och kundengagemang.