En one-stop shop i en klass för sig

Vi har skapat en integrerad tjänst som alla ideella föreningar kan ta hjälp av. Vi har samlat Sveriges främsta expertis på spellagstiftning och compliance, med affärs- och konceptutvecklare.

Allt du behöver, på ett och samma ställe

Sammantaget erbjuder vi dig en hjälpande hand genom hela resan. Från tillståndsansökan och change management till lansering av digitala lotter och spel på en certifierad plattform – som kan finansieras med hjälp av kommande intäkter.

Säkra lotteritillståndet
Vi har expertisen som kan hjälpa dig hela vägen. Till din tjänst får du de skarpaste hjärnorna inom juridik och change management som kan spellagstiftningen utan och innan. Vi bistår med all hjälp som behövs för att få igenom en ansökan.
Komplett plattform
Vi har skapat en helt unik affärslösning. Den inbegriper en modern plattform som kan förverkliga de initiativ som alla svenska lotteriers affärsplaner rymmer – och som sömlöst kan byggas ut för att möta framtida krav och förväntningar.
Certifierad slump
Vår plattform har en certifierad RNG, vår slumpgenerering är extremt exakt och lever upp till Spelinspektionens alla krav. Vi bygger kontinuerligt vidare på vår spelmotor för att stödja spel som möjliggör att målgrupperna kan få innovativa spelupplevelser.
Innovativa spellogiker
Flera spellogiker finns förberedda i plattformen: etablerade lotterier och spel, som kan laddas med riktigt roliga vinstpresentationer. I det modulära systemet kan även helt nya logiker adderas vilket öppnar upp för innovativa och banbrytande spelformer.
Agil affärsutveckling
Alla affärscase genererar inte intäkter per automatik. Vi har erfarenhet från flera decennier av lotteriverksamhet och driften av det. Med vår handledning ringar du in de mest intäktsbringande satsningarna, kopplat till kalkyler och estimat på tillväxt.
Specialiserad spelstudio
Vår setup av skiljer sig från traditionella utvecklare och spelstudios. Vi har gått all-in på att hitta magin i just lotter och spelupplevelser och är alla spelnördar. Här finns hela kedjan från konceptutvecklare och storytellers till animatörer och klientutvecklare.
Kommunikationskoncept
Vi förädlar en första tanke på en produkt till något med kropp och själ. Här sträcker sig koncept bortom visualisering och paketering. Med 25 års erfarenhet av kommunikation och reklam, leder vi projektet till full lansering – och vidare marknadsföring om du vill.
Komplett affärssystem
I vårt moderna gränssnitt administrerar du enkelt det som behövs. Affärssystemet hanterar allt från lotteribatcher och vinstplaner till konton och transaktioner. Se status på hur mycket pengar som finns i systemet varje dag – och få rapporter för all bokföring och analys.
Drift & operstörskap
Driften av en lotteri är inte en självklarhet för alla organisationer. Det krävs tid och rätt kompetens. Låt inte det hindra dig: Outsourca hela eller delar av operatörsskapet till oss, vi vågar påstå att vi har den i särklass längsta erfarenheten av lotterier som finns därute.

Nya intäkter direkt

Med vår plattform kan alla med ett lotteritillstånd växla upp och bredda produktportföljen i rask takt. Vi tar fram skräddarsydda produkter och marknadsstöd efter föreningens planer och drömmar, parallellt erbjuds en rad lotter och spel enligt principen plug and play.