Random State Plattform

Vi har skapat en helt unik affärslösning med en modern plattform som kan förverkliga de initiativ som alla svenska lotteriers affärsplaner rymmer – och som sömlöst kan byggas ut för att möta framtida krav och förväntningar.

En högteknologisk och riktigt vass plattform

Plattformen består av två delar: dels en slumptalsmotor med flera spellogiker,
dels ett affärssystem som administrerar allt från lotteribatcher och vinstplaner till kundkonton och transaktioner.

Spelmotor med certifierad RNG

Vår plattform har en certifierad RNG, det innebär att vår slumpgenerering är extremt exakt och lever upp till Spelinspektionens alla krav. Vi bygger kontinuerligt vidare på vår spelmotor för att stödja spel som möjliggör att målgrupperna kan få innovativa spelupplevelser.

I dagsläget stödjer vi följande spelformer

Affärssystem för smidig administration

I vårt moderna gränssnitt kan du enkelt administrera det som behövs. Där sätter du upp era lottbacher och du kan också se att uträkningen kring vinster blir korrekt.
Följ upp genom tydliga rapporter. Du kan få aktuell status på hur mycket pengar som finns i systemet varje dag – och tillgång till allt som behövs för bokföring och analys.
Användarroller definierar vilka som kommer åt vad för enkel säkerhet.

Integrerad kontohantering

Med vårt system behöver du inte ha ett separat kontohantering för användare. Allt kan smidigt hanteras via vår plattform. Kundtjänst och ekonomi har tillgång till kundprofiler och kan följa deras transaktioner, spel och spelgränser. De kan även kompensera eller göra manuella justeringar av saldot vid behov.

Alla nödvändiga funktioner finns redan på plats

Plattformen har färdigbyggt stöd för inloggning via BankID, SPAR för att avgöra att spelaren bor i Sverige samt alla nödvändiga spelansvars funktioner. Spelgränser, spelstopp, spelpaus.

Saknar vi det du behöver? Toppen!

Vår plattform är som gjord för att byggas vidare på och vi har ett helt team av utvecklare som är redo att sätta tänderna i anpassad och förädlad utveckling: Innovativa spelupplevelser, helt nya spellogiker och banbrytande spelformer. Vi har också stor erfarenhet att göra integrationer mot affärssystem, marketing automation, data warehousing och liknande system.