Välkommen Jesper Kärrbrink, Random States nya styrelseordförande

Vi är glada att meddela att Jesper Kärrbrink har tagit över rollen som styrelseordförande för Random State, den prisbelönta utmanaren inom lotteribranschen.

Jesper Kärrbrink är en respekterad ledare med lång erfarenhet från spelbranschen, inklusive tidigare VD-positioner för Svenska Spel och Mr Green, samt styrelseuppdrag för flera bolag i spelbranschen. Hans erfarenhet kommer att vara ovärderlig för oss när vi fortsätter att navigera i den snabbt föränderliga spelvärlden.

"Lotteribranschen befinner sig i en väldigt spännande fas. Digitaliseringen har ännu inte inneburit att lotterierna blivit roligare, och spelare söker efter nya upplevelser", säger Mattias Westholm, VD för Random State. "Jesper Kärrbrink har gedigen erfarenhet som vi kan dra nytta av."

Random State skiljer sig från mängden genom att leda innovationen inom branschen med vår vision om att utveckla nya spelformer och lotterier som förenar underhållning med chansen att vinna pengar, allt inom ramen för gällande regleringar. Vi erbjuder en spelportfölj som inkluderar 22 spännande och underhållande spel, allt från traditionella skraplotter och bingospel till den nya kategorin "Skills & Thrills" där klassiska lotterier möter casual gaming.

"Jag är glad över chansen att få jobba med Random State. Företagets vision att förändra spelupplevelsen genom innovation och spelansvar är helt i linje med min egen. Random State har redan bevisat sin kompetens genom att bygga en banbrytande spelplattform och content för onlinelotterier och bingospel", säger Jesper Kärrbrink.

Vi ser fram emot att ha Jesper med oss på vår resa framåt. Hans expertis och erfarenhet kommer att vara ovärderlig när vi fortsätter att leverera fantastiska spelupplevelser till våra kunder.